Gå til Facebook fb

Se vores Trustpilot

Medlem af​

Færdige tagkasetter

Med tagkassetter slipper du for at afdække og arbejde i vejr og vind på taget i lang tid - nu er det klaret på en enkelt dag.

ISOTAG lancerer nu et helt nyt tagprodukt i Danmark, og med det, en helt ny byggemetode. En helt ny tagkonstruktion til et almindeligt hus kan monteres på én dag. I stedet for at rejse spær, isolere, montere vindafstivning, undertag og klemlister, kan ISOTAG levere det hele i ét element.

Du oplyser målene, og vi sørger for at alt bliver leveret. Vi leverer elementerne på en lastbil. De er klargjorte til at blive hejst op på huset Tagkassetterne er 1.02 meter brede, og længden er taget målt fra tagrende til rygning.

Tagkassetter mindsker byggetiden

Byggeperioden bliver meget kortere, og afdækninger med presenninger og lignende er en saga blot.

Tagkassetter lever op til isoleringskravene

Konstruktionen (opbygningen af tagkassetten) gør, at den høje isoleringsværdi KL 31 fastholdes, også selv om det blæser kraftigt. Det er nemlig ikke muligt, at vinden kan blæse isoleringen kold.

Undgå skadedyr med tagkassetter

​Opbygningen i den lukkede konstruktion bevirker, at man helt slipper for, at mår, mus og insekter kommer ind i isoleringen og ødelægger den.

ISOTAG importerer elementerne (letelementer/tagkassetter) fra Holland, hvor de har været brugt i mange år. En stor del af både nybyggeri og renovering i Holland udføres i dag med færdig-elementer. Vi forventer, at de også vil vinde stor udbredelse i Danmark, når forbrugerne og håndværkerne får øje på de store fordele, der er ved de færdige elementer frem for traditionel montering styk for styk.

Se mere!

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn og telefonnummer, så ringer jeg dig op for et uforpligtende samtale om dit projekt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFO​

​SYDFYNSK HÅNDVÆRK A/S

CVR: 33165501

ADRESSE

Ryttermarken 29

5700 Svendborg, Fyn