Om Sydfynsk Håndværk

Sydfynsk Håndværk A/S er Fyns førende inden for det solide håndværk. I mere end 28 år har vi sørget for, at fynboernes boligdrømme er blevet realiseret fra ide til virkelighed.

Vi har god æstetisk fornemmelse og indsigt i byggeriets funktion, muligheder og gennemførelse på alle planer. Vi servicerer alle slags kunder med forskellige typer huse, men har siden virksomhedens opstart også specialiseret os i ældre danske bondehuse og bindingsværk.

Altid kunden i fokus

Vores fokus har altid ligget på vores kunder og på funktionen og resultatet af det, vi bygger til dem. Vi lægger stor vægt på fra start at rådgive og vejlede bygherrerne og skabe en tæt dialog og god kundekontakt, så vi sammen kan opnå det bedste resultat i højeste kvalitet.

Med vores mange års erfaring og faglige ekspertise kan vi hjælpe med at finde ud af, hvad der vil være den bedste løsning for netop dit hus og dine behov. Vi kan give det ekstra input, der gør, at dit hus udnytter alle dets muligheder og funktioner og bliver helt unikt i forhold til andre huse.

Vi sikrer det gode resultat i den høje kvalitet – og at byggeprocessen altid huskes som en positiv oplevelse.​

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn, telefonnummer og e-mail, så ringer jeg dig op for en uforpligtende samtale om dit projekt.​