Få et flot nyt stråtag på Fyn og Langeland fra tækkemand i Svendborg​

Leder du efter et tækkefirma på Fyn som kan tilbyde et professionelt nyt stråtag med en lang levetid? Skal projektet udføres i højeste kvalitet og til den bedste pris?

Hos Sydfynsk Håndværk A/S i Svendborg, har vi mere en 30 års erfaring inden for pålægning af nyt stråtag på Fyn og Langeland. Vi tilbyder ydermere også reparation af stråtag på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Sydfynsk Håndværk A/S drives af tækkemand Henrik Henriksen, som også er formand for Dansk Tækkemandslaug.

Få et flot nyt stråtag til sommerhuset eller bindingsværkshuset på Fyn eller Langeland

Er dit stråtag så gammelt og slidt, at en reparation ikke længere står til at redde det? Eller har du fået lyst til at skifte det eksisterende tegl- eller betontag ud med et flot nyt stråtag?

Hos Sydfynsk Håndværk A/S på Sydfyn har vi en stor passion for arbejdet med bindingsværkshuse og stråtag. Dette gør os også til en af de foretrukne leverandører på Fyn og Langeland, da kvalitet og perfekt finish hos os har højeste prioritet.

Du kan kontakte os på tlf. 62 21 96 00, hvis du ønsker professionel rådgivning om dit kommende projekt.

Vi udfører også brandsikring af dit nye stråtag

Kvaliteten og fokuseringen på en lang levetid er også en af årsagerne til, at vi har specialiseret os i brandimprægnering / brandsikring af stråtag. Ved at tilbyde netop brandsikring af stråtaget, kan vi som et at de eneste tækkefirmaer i Danmark, tilbyde dig en samlet og komplet løsning på dit projekt.

Vi oplever ofte stor efterspørgsel på dette, da en brandsikring af stråtaget kan give en dejlig ro i maven hos ejerne.

Samtidig giver en brandsikring af stråtaget også en væsentligt billigere husforsikring, ligesom tagets klasse ændres til et KLASSE T (samme brandklasse som faste tage).​

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejde med nyt stråtag, kan du altid kontakte os. Vi står klar på tlf. 62 21 96 00 til at hjælpe dig videre med dig projekt. Du kan også kontakte os på vores kontaktformular her, eller udfylde nedenstående formular med navn og telefonnummer, hvis vi skal kontakte dig.

Du kan læse mere om Magma brandsikring af stråtag her, og hvis du vil se billeder fra tidligere projekter, kan du også gøre dette her.

Som tækkefirma arbejder vi med nyt stråtag overalt på Fyn og Langeland

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn, telefonnummer og e-mail, så ringer jeg dig op for en uforpligtende samtale om dit projekt.​