Tækkemand på hele Fyn – prof. tagtækker og tækkefirma i Svendborg, Odense og Langeland

Leder du efter en professionel tækkemand på Fyn? Skal det være en tagtækker med mange års erfaring, og som er specialiseret i både tækning af stråtag og brandsikring af stråtag?

Tækkefirmaet Sydfynsk Håndværk A/S er dit professionelle tækkefirma i Svendborg, og vi arbejder med nyt stråtag i Odense og på hele Fyn og Langeland.

Vi klarer alle opgaver inden for tagtækker faget generelt – store som små. Vi lægger stor vægt på at forbedre kvaliteten af de traditionelle stråtage samt at skabe moderne design med strå.

Som tækkemand tilbyder vi ydermere også reparation af stråtag i Jylland og på hele Fyn og Sjælland, og udover arbejdet med stråtag, kan vi også tilbyde udskiftning og reparation bindingsværk.

Tækkemand på Fyn med mere end 30 års erfaring

Vi bestræber os på at være din foretrukne tækkemand på Fyn, og vi rykker altid hurtigt ud til alle opgaver inden for stråtag samt diverse tilhørende opgaver.​

I vores tækkefirma udfører vi mange forskellige former for arbejde. Du kan se eksempler på nogle af disse opgaver nedenfor:

  • Nyt stråtag / nyt tag til både nye og gamle huse
  • Tækning af stråtag på fredede huse med nål og tråd
  • Professionel forebyggelse og reparation af mårhuller
  • Montering af ny rygning og reparation af eksisterende rygning
  • Hurtig og effektiv afdækning af både større og mindre huller
  • Reparation af stormskader i taget
  • Udskiftning og reparation af vindskeder
  • Kosmetisk renovering af stråtage samt fjerning af alger og mos

Hvis du ønsker at vide mere om vores tækkemands opgaver, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 62 21 96 00 eller på mailen her. Vi sidder klar til at rådgive dig om dit projekt, så du er sikker på at få det bedste resultat.

Hos tækkefirmaet Sydfynsk Håndværk A/S i Svendborg rådgiver vi desuden om brandimprægnering og brandsikring af stråtag, og vi kan som den eneste virksomhed i Danmark levere det unikke produkt Magma Firestop.

Vi arbejder som tækkemand i Odense og hele Fyn, Svendborg og Langeland​

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn, telefonnummer og e-mail, så ringer jeg dig op for en uforpligtende samtale om dit projekt.​