Brandimprægnering og brandsikring af stråtag på Fyn, Sjælland og i Jylland​

Har du et flot gammelt hus med et charmerende stråtag som du ønsker at passe godt på? Vil du have udført en professionel og effektiv brandimprægnering af stråtaget?

Hos Sydfynsk Håndværk A/S i Svendborg på Fyn er vi blandt de førende eksperter inden for brandsikring af stråtag og brandimprægnering af træ indendørs og udendørs.

Vi benytter topproduktet Magma Firestop SG2 som vi er eneforhandler af i hele Norden, og som giver en virkelig god brandbeskyttelse.

Vi er beliggende i Svendborg på Sydfyn, men arbejder overalt på hele Fyn, Langeland, Sjælland og Jylland.

Brandsikring af stråtag giver billigere forsikring

Ved at få udført professionel brandsikring af stråtaget, vil du udover en god sikkerhed for huset, samtidig også kunne opnå en billigere hus forsikring.

Årsagen til dette er, at brandsikringen gør taget til et klasse T. Dette er samme brandklasse som faste tage (f.eks. tegl, beton mm.).

Med et klasse T stråtag vil du kunne opnå markante besparelser på din husforsikring. Samtidig giver et klasse T tag også mulighed for, et udføre bebyggelse helt ned til 2,5 meter fra skel (normalt skal et hus med stråtag minimum være beliggende 10 meter fra grundens skel).

Dette giver – som du kan regne ud – langt bedre muligheder for placering af nybyggerier med stråtage på den enkelte bryggegrund.

Du kan læse meget mere om Magma brandsikring af stråtag her.

Om vores arbejde med brandsikring og beskyttelse af stråtag

Vi har sammensat et specielt program som tilbyder både brandsikring og generel beskyttelse af dit stråtag mod snavs, mos, støvpartikler, andre aflejringer, skadelig UV stråling og gråslør mm.

Vores brandsikring af stråtag foretages ved en effektiv behandling af tagets inderside med Magma Firestop-IMW 435 (dette giver den mest optimale beskyttelse af taget mod antændelse.)

Samtidig får stråtaget også en udvendig brandimprægnering med vores topprodukt Magma Firestop SG2, som også giver maksimal beskyttelse mod diverse ovenstående aflejringer mm.)

Kontakt os om brandimprægnering af stråtag

Hvis ovenstående har vakt din interesse, og du ønsker at vide mere om vores forskellige arbejdsområder, eller hvis du har en specifik opgave, som du ønsker et godt og uforpligtende tilbud på, kan du altid kontakte Henrik Henriksen på tlf. 62 21 96 00 eller på vores kontaktformular her.

Du kan også klikke ind i vores galleri her, og se billeder fra nogle af vores tidligere projekter.

Vi udfører brandimprægnering af stråtage overalt på Fyn, Sjælland og i Jylland​

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn, telefonnummer og e-mail, så ringer jeg dig op for en uforpligtende samtale om dit projekt.​