Professionel reparation af stråtag på Fyn, Sjælland, Jylland og Langeland

Er dit stråtag er ved at være nedslidt? Vil du have det repareret og forlænge dets levetid? Så kontakt Sydfynsk Håndværk A/S i Svendborg på Fyn allerede i dag, og få udarbejdet et billigt og uforpligtende tilbud.

Sydfynsk Håndværk A/S er til dagligt ejet og drevet af tækkemand Henrik Henriksen, som også er formand for Dansk Tækkemandslaug.

Vi er eksperter på området, og har i mere end 30 år arbejdet med reparation af stråtag på Sjælland, Fyn og hele Jylland.

Vi starter med at undersøge hele stråtaget og konstruktionen

Vi starter altid med, at gennemgå tagets stand forud for et tilbud på en renovering. På den måde ved vi, hvor lang levetid det kan forventes at taget har tilbage.

Vi tjekker i samme ombæring også kvaliteten af bl.a. vinduer og kviste, inddækningen ved eventuelle skorstene, skotrender, vindskeder og alle andre relevante områder.​

Levetiden på et nyt stråtag er på ca. 50 år, hvis det er lavet ordentligt, og hvis mønningen (rygningen) og resten af taget løbende er blevet vedligeholdt og repareret.

Omgivelserne omkring stråtaget har stor indvirkning på levetiden. Hvis der ikke altid er en optimal ventilation omkring taget, eller hvis det konstant står i skygge af andre store bygninger eller træer, vil det ikke i samme grad have mulighed for at tørre, og det vil derved også hurtigere kunne gå i forrådnelse.

Om vores reparation af stråtag på Sjælland, Fyn og i Jylland

Efter undersøgelsen går vi i gang med selve reparationen af stråtaget. Da vi har lavet den grundige gennemgang af taget ved vi nu også præcis, hvilke områder der trænger til en udskiftning eller en reparation. Typisk er nogle af de mest udsatte områder på taget vindskederne og mønningen.

Du vil ofte opleve, at sydsiden bliver hårdere ramt af vind og vejr, og derfor også er mere nødvendig at reparere.

Udover reparation af stråtage er vi også blandt de førende eksperter i hele Norden inden for brandimprægnering og brandsikring af stråtage.

Kontakt os om renovering og reparation af stråtag her

Hvis du ønsker et godt og uforpligtende tilbud på en topprofessionel renovering af dit stråtag, kan du kontakte Henrik Henriksen på tlf. 62 21 96 00 eller på mail her.

Du kan se billeder fra nogle af vores tidligere projekter med stråtage i galleriet her.

Vi udfører reparation af stråtag på Sjælland, Jylland og Fyn​

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn, telefonnummer og e-mail, så ringer jeg dig op for en uforpligtende samtale om dit projekt.​