Energivejleder til energivejledning i Svendborg, Langeland, Fyn

Hos Sydfynsk Håndværk A/S i Svendborg på Fyn, er vi to uddannede energivejledere fra Teknologisk institut. Og vi står klar til at yde dig en dækkende og professionel energivejledning omkring din bolig eller virksomhed.

Igennem vores uddannelse til energivejleder, er vi blevet certificeret til at udføre grundige energirenoveringer af mindre bygninger og private boliger. Vi holder os også løbende opdateret omkring de nyeste løsninger inden for energieffektivisering.

Med en Energivejleder får du en specialist i udførelse af bygge- og installationstekniske energirenoveringer. Energivejlederen giver dig også gerne en helhedsvurdering af din bygning og vejleder dig om hvilke tiltag, der vil give dig de største energibesparelser.

Vi arbejder som energivejleder på hele Fyn, og har bl.a. udført mange opgaver i Odense, Svendborg og resten af Sydfyn samt Langeland.

Hvad udfører vi som energivejleder på Fyn?

Som din energivejleder på Fyn, er det bl.a. vores opgave at sørge for, at du som kunde får en bedre og billigere varmeøkonomi. Samtidig kan vi også vejlede dig omkring, hvordan du generelt kan få et bedre og mere behageligt indeklima og nedbringe CO2-udslippet fra din bolig

Tag fat i en Energivejleder og få:

  • En lavere varmeregning
  • En højere boligværdi
  • Helhedsorienteret vejledning om energirenovering
  • En håndværker, der udfører arbejdet rigtigt​

Vi kan som din energivejleder, også hjælpe dig med at ansøge om tilskud til din energirenovering ved dit energiselskab.

Hvis du opvarmer din bolig med oliefyr, brændefyr / stokerfyr, eller gasfyr, rådgiver vi – som en del af vores energivejledning – også omkring mulighederne for eventuelle forbedringer / udskiftninger af dette.

En anden ting, vi som energivejleder også ofte rådgiver om, er diverse former for isolering og efterisolering. Årsagen til dette er naturligvis, at der kan være mange penge at spare på varmeregningen, når ens bolig er ordentligt isoleret.​

Kontakt din energivejleder i Svendborg på Fyn​

Hvis du godt kunne tænke dig en grundig energivejledning omkring din bolig eller virksomhed, kan du kontakte os på tlf. 62 21 96 00 eller på vores e-mail her.

Hvis du gerne vil se billeder fra nogle af vores mange projekter på Fyn og Langeland, kan du se dem i vores galleri her.​

Vi arbejder som energivejleder på hele Fyn, ofte lokalt på Sydfyn i Svendborg samt Langeland​

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn, telefonnummer og e-mail, så ringer jeg dig op for en uforpligtende samtale om dit projekt.​