Nybyggeri

Hos Sydfynsk Håndværk A/S bygger vi specialdesignede og individuelle villaer i den eksklusive stil på Fyn – et nybyggeri lige efter dine drømme.

Ingen familier er ens, ligesom ingen byggegrunde og omgivelser er ens. Derfor skal huse heller ikke være det. Et hus skal tilpasses den natur, det omgives af, og den familie, der flytter ind. Det skal bygges, så det harmonerer med tidens nye former og design.

Nybyg efter dine drømme og behov

Derfor laver vi nybyg, der er specielt designet og tilpasset kunden og de omgivelser, det bygges i.

Når vi laver nybyggeri, lægger vi vægt på det unikke og går op i de små detaljer. Men vigtigst af alt sørger vi for, at alt bliver bygget efter kundens drømme, ønsker og behov.

Vi sørger for det hele ved nybyggeri

Sydfynsk Håndværk A/S kan stå for totalentreprisen på dit nybyggeri, så du som kunde ikke skal sørge for noget. På den måde skal du kun have én kontaktperson, én tidsplan og i sidste ende kun stå tilbage med én (og den aftalte) regning på dit nybyg.

Med vores mange års erfaring og høje ekspertise i netop eksklusivt nybyggeri, kan vi fra start vejlede og rådgive om, hvordan I får mest muligt ud af boligens funktion og indretning eller, hvilke materialer der gør sig bedst i jeres nye hus. Ligesom vi også advarer mod, hvilke løsninger der på sigt ikke vil være de mest holdbare, funktionelle eller hensigtsmæssige i jeres nybyggeri.

Vi bygger i alle materialer ved nybyg og ingen drømme er urealistiske hos os. Vi sørger for, at ønsker, projekt og økonomi kan hænge sammen og udarbejder en byggeplan, så du som kunde trygt kan overlade nybyggeriet til os og blive tilfreds med det færdige resultat.

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn, telefonnummer og e-mail, så ringer jeg dig op for en uforpligtende samtale om dit projekt.​