Spar penge på nye vinduer og døre i Odense, Svendborg og på hele Fyn og Langeland​

Kan du mærke utætheder fra døre eller vinduer i boligen? Ved udskiftning af vinduer og døre vil du ofte både kunne opnå et bedre indeklima OG store besparelser på varmeregningen.

Hos Sydfynsk Håndværk A/S i Svendbog på Fyn har vi mere end 30 års erfaring indenfor professionel montering og udskiftning af nye vinduer og døre. Vi arbejder primært i Odense, Svendborg og hele Sydfyn samt på Langeland.

Firmaet drives til dagligt af tømrermester Henrik Henriksen, som også rådgiver om valget af materialer – skal det være produkter i kernefyr, mahogni eller træ- alu?​

Eksperter med over 30 års erfaring i udskiftning til nye vinduer og døre på Fyn

Når man skal have montering af nye døre og vinduer, er det meget vigtigt, at have den eksisterende stil af boligen for øje. Uden højde for dette, vil der kunne monteres de flotteste produkter i den bedste kvalitet, men finishen vil aldrig være helt i top.

Vi lægger stor vægt på den samlede finish, såvel som energivenlige-, økonomiske- og fremtidssikrede materialer.

Hvis du ønsker at få mere information om vores produkter, eller et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os på tlf. 62 21 96 00.

Udskiftning til nye træ- alu vinduer og døre samt produkter i kernefyr

Sydfynsk Håndværk A/S tilbyder produkter af højeste kvalitet både inden for træ alu vinduer, træ alu døre, kernefyr, mahogni.

Fordelene ved nye træ alu vinduer og døre – En af de største fordele ved produkter i træ alu er, at de er produceret i højeste kvalitet, og ikke kræver nogen udvendig vedligeholdelse. Den udvendige del er nemlig produceret i pulverlakeret aluminium.

Fordelene ved kernefyr og mahogni – døre og vinduer i kernefyr og mahogni er også produkter i højeste kvalitet, men de er typisk billigere end træ alu produkter. Disse skal dog males udvendigt efter ca. 8-10 år, og derefter ca. hvert 5.-6. år.

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde, kan du kontakte vores tømrerfirma i Svendborg på tlf. 62 21 96 00 eller på mailen her.

Vi står parat til at hjælpe dig med dit projekt, og give dig en god og kyndig rådgivning. Du kan se billeder fra forskellige projekter i vores galleri her.

Vi monterer nye døre og vinduer i Odense, Svendborg og resten af Fyn og Langeland​​

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn, telefonnummer og e-mail, så ringer jeg dig op for en uforpligtende samtale om dit projekt.​