Tømrerfirmaet Henrik Henriksen i Svendborg – din lokale tømrer på Sydfyn og Langeland

Sydfynsk Håndværk A/S i Svendborg er din lokale snedker og tømrer i Svendborg og resten af Sydfyn samt Langeland. Vi har, som den lokale tømrermester, stor erfaring, og kan derfor indgå i alle typer byggeprojekter. Vi fungerer også gerne som hovedleverandør.

Hvis du vil være sikker på at vælge en snedker og tømrer på Sydfyn, hvor du får udført arbejde i den højeste kvalitet, og til den aftale pris og tid, så er vi hos Sydfynsk Håndværk A/S i Svendborg det oplagte valg.

Vi udfører arbejde i Svendborg og på resten af Sydfyn samt hele Langeland.​

Løbende service og vedligehold inden for tømrer- og snedkerarbejde​

Hos snedker- og tømrerfirmaet Sydfynsk Håndværk A/S i Svendborg tilbyder vi også løbende service og vedligehold af din bolig eller virksomhed. Med rettidig omhu gennem løbende vedligehold, kan der rettes op på skadesvirkningerne af slitage – en indsats, der medvirker til både at sikre bygningens værdi og modstandsdygtighed over for vind og vejr.

Din lokale tømrer i Svendborg, Sydfyn og Langeland​

Vi bliver typisk valgt pga. vore høje præcision og gode håndværk, og naturligvis vores gode og konkurrencedygtige priser.

Som tømrer udfører vi stort set alle typer opgaver inden for træ- og tømrerarbejde på Sydfyn og Langeland.

Vi bygger boliger og erhvervsprojekter, både når der skal føres liv til ældre bygninger og når der skal bygges nyt.

Vi tager os af byggestyringen, sørger for koordinering af de tilknyttede håndværkere og hjælper med myndighedernes godkendelse. Vi sikrer det gode resultat – og at byggeprocessen altid huskes som en positiv oplevelse.

Skal boligen eksempelvis have nyt tag eller nyt køkken? Skal der monteres en trappe eller skal der lægges nyt gulv eller rejses vægge? Hos tømrerfirmaet Sydfynsk Håndværk A/S i Svendborg sætter vi en ære i at levere solide og flotte resultater hver gang. Vi udfører dit projekt, som var det vores egen bolig vi arbejdede på.​​​

Som nævnt udfører vi det meste inden for tømrer og snedker arbejde, og nedenfor kan du se nogle af de mest almindelige opgaver.​

Kontakt din lokale snedker og tømrer i Svendborg på Sydfyn

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde af snedker og tømrer arbejde, så kontakt os allerede i dag på tlf. 62 21 96 00 eller på vores mail her. Vi arbejder både for private og erhverv, og stiller os gerne til rådighed med gode råd omkring dit næste projekt.

Du kan også se billeder fra nogle af vores mange spændende projekter inden for nybyggeri, renovering og ombygning samt igangværende projekter i vores galleri. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi arbejder som tømrer og snedker i Svendborg og resten af Sydfyn samt Langeland

Sydfynsk Håndværk A/S Vi gør jeres drømme til virkelighed.

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn, telefonnummer og e-mail, så ringer jeg dig op for en uforpligtende samtale om dit projekt.​