Energirådgivning og energirenovering på Fyn i Svendborg, Odense og Faaborg Midtfyn m.fl.

Ønsker du en oversigt over din boligs energimæssige tilstand? Skal du have udført en professionel energirenovering på Fyn, og vil du være sikker på at få det energifradrag du er berettiget til?

tømrerfirmaet Sydfynsk Håndværk A/S i Svendborg, er vi eksperter indenfor professionel energirådgivning, og vi tilbyder optimering af boliger såvel som offentlige bygninger og erhvervsdomiciler. Med vores professionelle uddannelse som energivejleder, er vi kompetente til opgaver indenfor en bred palette af dette område.

Der kan være rigtig mange penge at spare på den årlige varmeregning, ved at få udført en professionel energirenovering. Derudover er der også flere andre fordele, bl.a. forbedret indeklima og øgning af boligens værdi.

Om vores opgaver med energirenovering på Fyn

For at opnå den bedste komfort i boligen, er det meget vigtigt, at både isoleringen og boligens varmesystem er tjekket grundigt igennem og optimeret helt ud til fingerspidserne. Det er denne form for energirådgivning vi bl.a. er eksperter i.​

Nogle af de opgaver, der giver det mest effektive resultat er bl.a.:

  • Termografering af hele boligen
  • Udskiftning af husets gamle vinduer og døre med nye energivenlige 2- eller 3-lags lavenergivinduer. Vi monterer typisk enten træ- alu vinduer og døre, eller produkter i ren kernetræ.
  • Effektiv efterisolering af loft og skunkrum
  • Hulmursisolering og efterisolering af hulmur
  • Isolering af etageadskillelse og gulvisolering
  • Vi hjælper også med tjek af boligens varmesystem, og vi har dygtige og professionelle samarbejdspartnere indenfor både VVS- og elektriker-faget, hvis der findes ting, der trænger til en udskiftning.
  • Montering af solcelleanlæg
  • Gennemgang af taget for utætheder mm.​

Energifradrag – du kan få tilskud til energiforbedringer

Ved at benytte vores tømrerfirma er du sikker på, at du får det tilskud til dine energiforbedringer, som du er berettiget til. Vi hjælper nemlig alle vores kunder med at indberette deres tilskud / energifradrag.

Indtil videre kan du – til og med udgangen af 2017 – stadig benytte det velkendte håndværkerfradrag. Vi holder os løbende opdateret på de forskellige muligheder for energifradrag. På den måde kan vi altid yde en professionel og tidssvarende rådgivning for vores kunder.

Kontakt os om energioptimering at dit hus, din virksomhed eller en offentlig institution

Hvis ovenstående har givet anledning til spørgsmål, eller hvis du har en specifik opgave, som du ønsker et billigt og uforpligtende tilbud på, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os om energirenovering på tlf. 62 21 96 00 eller skrive os en mail med beskrivelse af opgaven her. Du kan også udfylde formularen nedenfor med dit navn og nummer. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi udfører energirenovering på Fyn i bl.a. Odense, Svendborg, Ringe, Faaborg Midtfyn samt på Langeland​

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn, telefonnummer og e-mail, så ringer jeg dig op for en uforpligtende samtale om dit projekt.​