Bindingsværk på Fyn – Reparation, udskiftning og vedligeholdelse af bondehuse på Sydfyn, Langeland m.fl.

Et bindingsværkshus er en kendt og gammel måde at bygge huse på og ses ofte på huse fra 17- og 1800-tallet. Et bindingsværkshus, eller bondehus i anden omtale, har et helt skelet af fuldtømmer, som både bærer husets tag og vægge.

Byggemåden med bindingsværk er meget speciel, og det er derfor også vigtigt at benytte et firma til denne form for arbejde, som har mange års erfaring, og mange tidligere projekter i rygsækken. Årsagen til dette er netop, at man hurtigt kan komme til at beskadige byggekonstruktionen eller æstetikken, hvis renoveringen ikke bliver gjort på den helt rigtige måde.

Hos Sydfynsk Håndværk A/S i Svendborg på Sydfyn har vi alle de nødvendige kvalifikationer for at kunne udføre professionelt arbejde med bindingsværk. Vi tilbyder både reparation af bindingsværk, samt renovering og vedligeholdelse af bindingsværkshuse overalt på Fyn og Langeland. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for arbejdet med netop dette, og besidder derved det kendskab og den nyttige viden som kræves på området. Vi har igennem mange år arbejdet med bindingsværk, da vi ønsker at bevare så mange som muligt af de smukke huse og gårde på Fyn og Langeland.

Den bedste reparation af bindingsværk på Fyn og Langeland​

Sydfynsk Håndværk A/S i Svendborg udfører reparation af skader såsom skæve eller deforme bygningsdele, råd i overfladen eller en slidt tagkonstruktion, og vi arbejder på alle former for bindingsværkshuse. ​

Vi kommer ud og besigtiger skaden, og kommer derefter med vores forslag til, hvordan reparationen udføres bedst muligt, hurtigst muligt, og til den bedste pris.

Vi kan også være behjælpelige med vedligeholdelse af bondehuse og bindingsværkshuse.

​Størstedelen af bindingsværkshusene og bondehusene på Fyn og Langeland er ofte meget gamle, og derfor er det vigtigt, med tanke på den fremtidige stand, at de jævnligt bliver vedligeholdt.

​​Vi kan gennemgå dit bindingsværkshus fra kælder til kvist og fastslå, hvad der trænger til udskiftning eller vedligeholdelse, hvad enten det er stråtaget eller tømmeret. Vi kan også tilbyde professionelt tækkearbejde i form af reparation af stråtaget eller helt nyt stråtag. Vi tilbyder som noget helt specielt også brandimprægnering af stråtage i hele Danmark

Få rådgivning til dit fredede bindingsværkshus / bondehus

Med speciale i bindingsværkshuse og gamle bondehuse kan vi vejlede og rådgive dig i, hvordan vi laver den bedste reparation af bindingsværket, samt lave en effektiv og grundig fremadrettet vedligeholdelsesplan, så alt stemmer overens med husets smukke æstetiske værdier.
Vi har også en grundlæggende viden omkring eventuelle særlige regler for fredede huse.​

Kontakt Sydfynsk Håndværk A/S i Svendborg om bindingsværk

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 62 21 96 00 eller på vores mail her, hvis du ønsker at benytte dig af et professionelt tømrer- og snedkerfirma til at arbejde med dit bindingsværkshus. Vi står klar til at rådgive dig omkring dit projekt, så vi sammen kan finde en god og holdbar løsning.

Du kan også se billeder fra nogle af vores projekter med bl.a. stråtag mm. her.​

Vi arbejder primært med reparation af bindingsværkshuse på hele Fyn og Langeland​

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn, telefonnummer og e-mail, så ringer jeg dig op for en uforpligtende samtale om dit projekt.​