Drømmehuset

Rikke Boilesen og Hans-Christian Kjær bor i en forvandlet idyl ved Vindeby Havn. Sydfynsk Håndværk har leveret tegninger og ideer og har stået for ombygningen.

Det var det første hus, Rikke og Hans-Christian kiggede på. Det ligger fantastisk lige ved den lille strand ved Vindeby Havn. Problemet var bare, at Hans-Christian ikke kunne stå oprejst i det!

Sammen med Henrik Henriksen og Sydfynsk Håndværk fandt parret en løsning på det problem. Alt indvendigt blev revet ud og bygget op med sænkede gulve og alle moderne bekvemmeligheder. Sydfynsk håndværk tog fat på byggeriet i juni 2011. Inden nytår flyttede det unge par ind.

”Et livsprojekt”

For Rikke og Hans-Christian var det deres første byggeprojekt. Deres livs projekt. For Henrik Henriksen og Sydfynsk Håndværk var det et klassisk projekt i at kombinere æstetikken i et hus med kravene til et moderne liv i hjemmet.

– Nogle ejere kan blive helt nervøse, når vi piller alt fra hinanden, men vi har renoveret så mange gamle huse, at vi ved, hvordan vi skaber et flot resultat, der holder længe, forsikrer Henrik Henriksen.

Se artikel ”Ung idyl i gammel skal” fra Bo Godt 19. februar 2012.

– Jens Thusgaard udtaler:

“Vi bruger altid Henrik, for han er god til at se, hvad der kan lade sig gøre, og han leverer, hvad han lover. Blandt andet har han opført et par kontor-bygninger helt fra grunden, hvor han så løsninger, vi ikke havde tænkt på, så vi lytter altid til hans store erfaring.”

Jens Thusgaard; Ingeniør, repræsentant for to ejendomsselskaber.

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn, telefonnummer og e-mail, så ringer jeg dig op for en uforpligtende samtale om dit projekt.​