Gå til Facebook fb

Se vores Trustpilot

Medlem af​

Medarbejdere

Virksomheden beskæftiger i dag omkring 11 mand, som alle er fagligt dygtige og dækker et stort område af byggebranchens kompetenceområde.

Virksomhedsejer Henrik Henriksen står for den daglige ledelse, rådgivning, byggestyring og salg.

Henrik Henriksen

Henrik Henriksen er en anerkendt rådgiver og dybt engageret i at sikre kvalitet og det gode håndværk i byggeriet. Han er formand for Dansk Tækkemandslaug, delegeret i Dansk Byggeri, og udpeget syns- og skønsmand på tagskonstruktioner i hele Danmark.

Henrik Henriksen har beskæftiget sig med næsten alle vinkler af tækkefaget, tagkonstruktion, tømrerarbejde og tilstødende fagområder. Interessen for stråtage blev grundlagt allerede som ung, da han hjalp til i faderens tækkevirksomhed.

Siden har han arbejdet på at bevare stråtaget på Sydfyn ved løbende at forbedre kvaliteten af de traditionelle stråtage, være foregangsmand inden for brandsikring af stråtag og udvikle moderne design med strå.

I sit bestyrelsesarbejde i Dansk Tækkelaug gennem 17 år, har han medvirket til at udvikle Danmarks første lærlingeuddannelse inden for tækkefaget; en ny uddannelse, som skal sikre kvaliteten af det traditionsrige håndværk igennem de næste generationer.

VIL DU RINGES OP?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skriv dit navn og telefonnummer, så ringer jeg dig op for et uforpligtende samtale om dit projekt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFO​

​SYDFYNSK HÅNDVÆRK A/S

CVR: 33165501

ADRESSE

Ryttermarken 29

5700 Svendborg, Fyn